86 ОУ "Св. Климент Охридски"
Основно училище в град София, Владая

Нови униформи

Скъпи родители,
В това съобщение можете да откриете цялата нужна информация за поръчката на униформено облекло за предстоящата 2022/2023 г. и целия процес, който е свързан с нея.

Линк към сключения договор между 86 ОУ „Св. Климент Охридски“ и фирма „КАЛИМАНДЕР“ ООД:

https://callimander.com/media/dev/dogovor-86.pdf

Поръчките на униформеното облекло ще се извършват през онлайн магазина на фирмата www.callimander.com, като по-долу ще Ви бъде предоставен линк към точния адрес на униформите и видео инструкции как се поръчва, за тези от Вас, които изпитват затруднения в онлайн среда.

Линк към страницата на униформите: https://callimander.com/86-ou-sv-kliment-ohridski-.html
Линк към видео инструкции за извършване на поръчка:  https://we.tl/t-pSJrbwu7mx
Моля, напишете в „Коментар“ на поръчката в кой клас е Вашето дете!

В описанието на всеки един артикул има подробна информация за техническата спецификация и таблици с размери. Моля, правете Вашите поръчки след като сте напълно сигурни на кой размер отговаря Вашето дете!

Фирмата не носи отговорност за грешно поръчани размери! Ако забележите, че сте сбъркали размер по разписката НЕЗАБАВНО се свържете с посочените данни за контакт в сайта!

След проведена анкета за цветовете и заедно с решение на Ръководството на 86 ОУ „Св. Климент Охридски“, миналогодишните цветове тюркоаз и жълто отпадат и се заменят с нови – кралско синьо /момчета/ и розово/момичета/, като ще имате избор между два вида тениски /с яка и без/, два вида блузи с дълъг ръкав /пролетна и зимна/ и два вида суитшърти /с цип и без/. Включен е и модел рокля, който е подходящ за момичета 6-7 клас и е напълно избирателен и по желание. Униформите от учебна година (2021-2022), ще бъдат актуални и през предстоящата учебна 22-23 година.

Униформите са ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН елемент от облеклото на учениците от 86 ОУ „Св. Климент Охридски“ и като такъв не бива да бъде прикриван от друго облекло, затова ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ елементи от униформата са тениска с къс ръкав /без значение от вида/, блуза с дълъг ръкав / без значение от вида/ и суитшърт /без значение от вида/. Униформата се носи задължително през цялата учебна година!

Заявки за униформите се правят до 13.07.2022г. в онлайн магазина на фирмата!

След направена заявка, на посочения от Вас имейл в поръчката, ще Ви бъде изпратен автоматичен имейл с номера на поръчката, посочените от Вас данни и какво съдържанието! След това ще Ви бъде изпратена стокова разписка с броя на поръчаните артикули, техните размери, цени и отстъпката на поръчка съгласно подадената оферта.

Капаро за направените поръчки ще се събира в периода 01.08. – 15.08.2022г., като на посочения от Вас имейл бъде изпратена фактура за авансово плащане.

Моля, прилагайте актуални имейли и не превеждайте пари без да сте получили фактура!

Доставката на униформите ще бъде извършена в периода 01.09 – 12.09.2022г. напълно БЕЗПЛАТНО от служител на фирмата до личен адрес на всеки един родител!

Остатъкът от сумата на направена поръчка се събира в периода 01.09 – 15.09.2022г. като отново ще получите фактура по имейл!

Отстъпки за индивидуална поръчка на родител, съгласно подадената оферта:
Над 155 лв. – 3% от общата цена
Над 215 лв. – 5% от общата цена
Над 265 лв. – 7% от общата цена

Препоръчително е закупуването на поне 2 артикула от вид, с цел да се избегне недостиг или износване от непрестанно ползване и пране на една и съща дреха!

Фирмата не носи отговорност за повреда на дреха при неспазване на инструкциите за пране и третиране по етикет.

Ако изпитвате някакво затруднение за направата на поръчка или искате да зададете въпрос може да се свържете с Управителя на фирма „КАЛИМАНДЕР ООД“ на следните адреси:

Телефон: +359879458244 /Калоян Христов/
Имейл: info@callimander.com
Интернет страница:  www.callimander.com